Скорботна власниця собаки заявила, що під час прогулянки по Сомерсету вона подивилася на небо і побачила профіль свого коханого Вести Біллі, освітлений хмарами.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Стверджується, що мертва собака з'явилася своїй господині в хмарі майже через рік після того, як він помер у неї на руках.

Дженіс Казінс прогулювалася по Сомерсету, коли їй раптом захотілося подивитися на небо.

І те, чим вона була там, коштувало того зусилля, яке знадобилося їй, щоб подивитися вгору.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Дженіс Казінс
Дженіс Казінс

65-річна жінка з трепетом спостерігала, як хмара, точно таке ж, як її коханий Вести Біллі, пропливла повз в небі.

Вона сказала: "Це було так химерно. Я подивився вгору, а там була його голова. Це був просто солодкий момент для мене. Я просто подумала: "Чорт забирай, це ж Біллі. Він ніби намагався привітатися. Я не релігійна і не забобонна, але я відчувала, що мені потрібно подивитися вгору з якоїсь причини. Я знаю, що це всього лише хмарка, але воно змусило мене відчувати себе добре, це принесло мені розраду".

Хмари
Хмари

Листоноша на пенсії здійснювала щоденну прогулянку зі своїми лабрадорами Беаром, Бенсоном і Вілфом і шотландським тер'єром Фінлі, коли помітила щось схоже на профіль Біллі в хмарах.

Вона сказала: "Коли я вийшла на свою улюблену прогулянку з іншими своїми собаками, я просто подивилася на небо і подумала: "Я не вірю в це".

Повернувшись додому, Дженіс розмістила фотографію в соціальних мережах і викликала «величезний інтерес» у інших власників собак.

Вести Біллі
Вести Біллі

Вона сказала: "Я думаю, що це зачіпає серця людей, якщо вони також втрачають собак".