Користувачі соціальних мереж в шоці від розміру звіра, але Джейк Грей каже, що одним з найяскравіших моментів перебування його восьминогої сусідки по дому було те, як вона гризла ящірку.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Чоловік і його сім'я живуть з гігантським павуком у своєму будинку і сподіваються побачити, як його моторошно повзаючий сусід по будинку стане ще більше.

Коментатори Facebook запитували, чи справжній «домашній» павук Джейка Грея на ім'я Шарлотта і чи планує він спалити свій будинок, щоб знищити звіра розміром з долоню.

Павук
Павук

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Джейк запевнив підписників, що вона абсолютно справжня, і він дуже радий бачити її в своєму будинку.

Насправді, каже він, спостерігаючи за тим, як вона росла в минулому році, він з нетерпінням чекає зустрічі з Шарлоттою, «вона ще трохи підросте» в майбутньому.

Дикий павук-мисливець вперше з'явився в будинку Джейка в Кернсі, крайній північ Квінсленда , трохи більше року тому, і після деякого початкового потрясіння його діти Джек і Белла звикли бачити маленького монстра, що снує навколо будинку.

Павук
Павук

"Вперше ми помітили Шарлотту 12 місяців тому, і вона була більше, ніж звичайно, і вона з'явилася протягом року", - сказав він IFL Science, додавши, що "побачити, як вона їсть азіатський домашній гекон, була яскравою подією".

У той час як Шарлотта може бути лякаючою з першого погляду, павук-мисливець може вирости до шести дюймів в діаметрі — вони не такі страшні, як здаються.

Павук покладається на свою високу швидкість, щоб уникнути небезпеки, і дуже рідко кусає людей. Навіть у цьому випадку ви, швидше за все, залишитеся з неприємним укусом, а не з серйозними наслідками укусу False Widow.

Павук
Павук

Експерт з павуків Лінда С. Райор пише, що павуки навряд чи завдадуть вам шкоди, а павуки-мисливці «майже ніколи не кусають людей, оскільки вони покладаються на швидкість, щоб втекти від більшості хижаків».