27-річний Рональд Маккіннон неодноразово завдавав ножові поранення майбутній нареченій Лорі Інгліс в її костюмі з надувним статевим органом, який потім не з'явився на вимогу суду.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Наречена зазнала нападу з боку збожеволілого зловмисника, який кілька разів пронизав надувний костюм причиндала «гострим предметом».

Лаура Інгліс святкувала свої заручини з друзями в Східному Рефнрюширі, Шотландія, перед весіллям з Джилл Хатчінсон, коли на неї напали.

27-річний Рональд Маккіннон вдарив Лору, колишнього нападника команди Bishopton Ladies, коли вона святкувала свої заручини.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Лаура Інгліс
Лаура Інгліс

Кажуть, що приголомшена Лора подзвонила в поліцію і повідомила про інцидент, коли Маккіннон з Іглшема приземлився на лаві підсудних в суді шерифа Пейслі.

27-річному чоловікові було пред'явлено звинувачення в зберіганні ножа, а також у злочинній і безрозсудній поведінці, коли він завдав ножовий удар костюму Лаури.

МакКіннон визнав себе винним за звинуваченням у злочинній і безрозсудній поведінці минулого місяця у зв'язку з нанесенням ножових поранень, яке сталося вночі в червні минулого року.

Лаура Інгліс
Лаура Інгліс

Прокуратура змінила звинувачення, заявивши, що Маккіннон насправді використовував "гострий предмет", а не ніж, щоб нанести удар костюму, і його заява про невинність була прийнята за звинуваченням у зберіганні ножа.

Винесення вироку було відкладено для звітів, і МакКіннон повинен був повернутися на лаву підсудних на цьому тижні, але Daily Record повідомила, що він не був присутній на суді.

Незважаючи на те, що він не з'явився, справа Маккіннона була продовжена на місяць, щоб дати йому ще один шанс бути присутнім на суді.

Лаура Інгліс
Лаура Інгліс

Лаура була частиною команди чемпіонів Ліги Bishopton Ladies, і в повідомленні з соціальної мережі Bishopton Ladies' говорилося: "Лаура Інгліс залишає жіночий клуб Bishopton FC після п'яти років роботи в клубі, щоб почати своє нове життя в Америці з Джилл. За час роботи з Бішоптоном вона стала дворазовою чемпіонкою ліги і володаркою Кубка Ліги SWF. Вона була частиною команди 2021 року, яка провела весь сезон без поразок і виграла дубль ліги і кубка".