Домінік Кренколл з Коннектикуту 24 квітня грав на задньому дворі свого будинку, коли сусідський хуліган кинув йому в обличчя палаючий тенісний м'яч, через що він був госпіталізований на вісім днів.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Шестирічному хлопчикові, який отримав серйозні опіки обличчя після того, як хуліган нібито кинув у нього палаючий тенісний м'яч, дозволили повернутися додому з лікарні.

Домінік Кренколл з Коннектикуту 24 квітня грав на задньому дворі свого будинку, коли 8-річний хлопчик, озброєний бензином і запальничкою, як повідомляється, виманив його з поля зору і напав на нього.

Домінік Крэнколл
Домінік Крэнколл

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Палаючий тенісний м'яч потрапив йому в лоб, в результаті чого хлопчик отримав серйозні опіки обличчя, які лікували в опіковому відділенні лікарні Бріджпорт без хірургічного втручання.

У той час як його мама каже, що все ще є шанс, що йому може знадобитися операція на «більш глибокому опіку», на даний момент дитина повернулася додому з широкою посмішкою на обличчі, оскільки його супроводжував поліцейський додому без повної марлевої маски.

В останньому оновленні його сестра Кайла Діган, 20 років, написала: "Ми безмірно вдячні за те, що наш будинок повернувся. Він наймає патронажну медсестру, щоб допомогти з його одужанням. солдат!!! Домінік дуже щасливий знову бути зі своєю сім'єю. Він на шляху до одужання, але любов, підтримка і молитви всіх вас внесли в це більшу частину".

Домінік Крэнколл
Домінік Крэнколл

Під час восьмиденних митарств хлопчикові доводилося їсти через соломинку, так як його обличчя було забинтовано.

Діган раніше розповів New York Post про напад, описавши, як хуліган, який раніше націлився на її брата, відступив і «дивився, як він горить».

Вона сказала: "Він облив тенісний м'яч бензином, взяв запальничку, запалив її і просто метнув прямо в обличчя мого брата, а потім втік від нього і дивився, як він горить. Два місяці тому під наглядом матері хулігана його відштовхнуло до стіни, і він впав на підлогу. І знову мати відмовляється визнати, що це зробила її дитина".

Домінік Крэнколл
Домінік Крэнколл

Сім'ї вдалося зібрати понад півмільйона доларів від добрих донорів, щоб знайти новий будинок в "більш безпечному" районі.