Дикі кабани влаштували погром в північному Римі, що змусило жителів ввести свої власні правила безпеки після жахливого нападу на собаківника.

Відповідний пост оприлюднили на порталі «Daily Star»

Жителі Риму посилили заходи по боротьбі з навалою кабанів після того, як на одну жінку напав дикий кабан, який стрибнув їй на голову.

Околиці ввели нічну комендантську годину, щоб уникнути серйозних інцидентів після того, як жінка була повалена на землю під час жахливого нападу в північному Римі.

Кабан
Кабан

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Кабани переслідують італійську столицю протягом багатьох років, але, схоже, це позначилося на наляканих жителям після інциденту, який стався в неділю (1 травня).

Кабан
Кабан

Марта Сантанджело, на яку напала дика свиня під час прогулянки з собакою, розповіла: «Це було незадовго до 11 вечора... я несла мішок зі сміттям і біля сміттєвого бака помітила кабанят. Мати зациклилася на мені. Я зрозуміла, що, можливо, вона злякалася, тому схопила мою собаку і побігла в укриття».

Але кабан-мати накинулася на Марту, і вона впала на землю.

Кабан
Кабан

"Вона була на моїй голові... я кричала, і моя собака захищала мене", - додала вона.

"Поруч було Сім поросят, але вони не нападали".

Її знайшов автомобіліст і доставив в лікарню, де у неї були виявлені травми обличчя і колін.

Кабан
Кабан

Напад спонукав жителів Балдуїни і шести інших районів ввести комендантську годину о 20:30, повідомляє The Guardian.

З тих пір влада оголосила про заходи по боротьбі з кабанами, які включають огорожу територій природного парку, куди входять тварини, і регулярний збір сміття, приділяючи особливу увагу основним точкам входу тварин.