Прихильник теорії змови був переконаний, що НАСА навмисно приховало чорний куб, перевівши веб-сайт в режим обслуговування, але експерт спростував це, заявивши, що це скоріше збій в передачі.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Таємничий чорний куб був помічений ненадовго вийшовши з Сонця на камеру в прямому ефірі, перш ніж НАСА зіткнулася з збоями на своєму сайті, що призвело прихильників теорії змови в сказ.

Самопроголошений експерт з інопланетян Скотт Уорінг, який зараз живе на Тайвані, заявив, що американське космічне агентство приховало певну область Сонця і закрило веб-сайт «на технічне обслуговування», як тільки з'явився чорний куб.

Сонце
Сонце

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

На кадрах з сонячної та геліосферної обсерваторії, проекту міжнародного співробітництва між НАСА та Європейським космічним агентством, крихітний об'єкт кубічної форми з'являється в правому нижньому кутку Сонця приблизно на дві секунди.

Кліп різко обривається, і екран стає чорним як смола.

«Ви можете бачити куб, що виходить з сонця, і відразу після цього великий збій, який покриває 25% цього», - сказав Скотт.

Сонце
Сонце

"Ось воно, пропало! Глюк! Два кадри куба, що вилітають з Сонця, а потім величезний збій... раз, два, збій. Хлопці, це приголомшує".

Скотт припустив, що захоплюючий момент стався 2 травня близько 13: 06 за Гринвічем.

«Це на офіційному сайті SOHO, ви також бачите, що куб і позначка часу збігаються-13.06, 2 травня», — сказав він, перш ніж відкрити іншу вкладку, що показує інформацію, показану в проекті Helioviewer.

Сонце
Сонце

На веб-сайті говориться, що «Helioviewer не працюватиме 2 травня з 13:00:00 до 21:00:00».

Потім Скотт сміливо припустив, що НАСА намагається приховати чорні Куби, що проходять через космос, що проходять через Сонце.