Російські окупанти почали панікувати через прослушку СБУ, але від своїх слів не відмовляються: "Ти е**ан"

Стало відомо про те, що російські окупанти почали панікувати через злиті дані в СБУ. Переживають за своє майбутнє, якого немає. Не так давно була оприлюднена розмова окупанта Івана Клименка з матір'ю, де він хвалився, що їм потрібно всіх підряд вбивати в Україні, і країну просто потрібно витравити аж до Львова.

Після того, як він побачив запис своєї розмови на сторінках СБУ, сильно почав переживати, і почав питати у друзів, що вони про це думають.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Оля Полякова своїм потужним голосом змусила кожного вболівальника на футбольному матчі завмерти від захоплення: "Сліз вже не вистачає"

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Українська співачка і актриса Оля Полякова опублікувала відеоролик зі свого виступу в Хорватії. Співачка виконала гімн України і "Колискову мелодію" для всіх уболівальників, які прийшли на благодійний матч українського "Шахтаря".

Оля Полякова, скріншот з відео
Оля Полякова, скріншот з відео

Віталій Кім висміяв парад в Москві до 9 травня, занадто рано радіють: "Це погана прикмета"

Глава Миколаївської військової адміністрації Віталій Кім вирішив в черговий раз висміяти росіян. Вони вирішили відсвяткувати День Перемоги заздалегідь, а це завжди погана прикмета. Найбільше його здивувало, що в Москві будуть задіяні літаки, дівчатка в "есесівській" формі і т.д. — що схоже на "якийсь сюр".

Віталій Кім, фото: скріншот з відео
Віталій Кім, фото: скріншот з відео

Ігор Кондратюк розповів про своє ставлення до Марченка і про зустріч з Медведчуком: "Людина зрадила Україну"

Відомий український телеведучий і продюсер Ігор Кондратюк дав невелике інтерв'ю радіоведучому славі Дьоміну і розповів про своє ставлення до української телеведучої Оксани Марченко, яка є дружиною проросійського депутата Мадведчука.

Ігор Кондратюк, фото з Instagram
Ігор Кондратюк, фото з Instagram

Армія окупантів стала значно слабшою після вторгнення в Україну, ЗСУ продовжують обороняти свої землі - розвідка Британії

Британська розвідка опублікувала нові дані фахівців. За їх словами, в результаті вторгнення в Україну російська армія значно ослабла. Зараз, через понад 2 місяці повномасштабної війни в Україні, російська армія слабша як матеріально, так і концептуальною.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook