В Україні з'явилася можливість отримати 1000$ одноразової допомоги. Щоправда, отримати її зможуть не всі. Розраховувати на чималу суму можуть лише певні категорії громадян.

Отримати одноразову допомогу під час війни у розмірі 1000$ можуть українські підприємці. Але лише ті, кому вдалось зберегти виробництво та залишилась можливість розвивати свою справу далі. Таку умову висувають в рамках програми USAID "Конкурентоспроможна економіка України".

Першими учасниками проєкту стануть виробники крафтової продукції. Допомога відбувається за підтримки Національного проєкту з розвитку підприємництва та експорту Дія.Бізнес.

Гроші. Фото: скріншот youtube
Гроші. Фото: скріншот youtube

Проєкт стартував 27 квітня і триватиме він до 10 травня на платформі UAmadesupport.com. Заявку підприємці можуть подати вже зараз. У результаті 24 травня буде обрано 100 компаній-переможців, які отримають 1000$ на розвиток свого бренду.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Хто може стати учасником Made in UA Support Project:

  • Виробники фізичних товарів, наприклад, декор, одяг, меблі, іграшки.
  • ФОПи 2 та 3 групи або ТОВ.
  • Підприємства, виробництво яких розташоване в Україні.

Додаток "Дія"
Додаток "Дія"

Раніше Знай писав, ПФУ зробив важливу заяву про виплату пенсій у травні: надходження грошей на рахунки доведеться почекати

Також ми писали, якщо пенсію неможливо доставити до місця проживання: детальна інструкція від ПФУ

Нагадаємо, в Україні спростили умови кредитування: хто може розраховувати на допомогу