Повідомляється, що групи хтивих лисиць тероризують сади заможного району і залишають місцевих жителів без сну, оскільки вони видають гучні звуки для спарювання ночами.

Відповідний пост оприлюднили на порталі «Daily Star»

Місцеві жителі в тихому районі кажуть, що схиблені на сексі міські лисиці не дають їм спати ночами вже більше двох років.

Гучні звуки, видані спаровуються ссавцями, були звинувачені в загостренні проблеми шумового забруднення в бажаному районі Мейда-Вейл в Лондоні.

Лисиці
Лисиці

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

На відеозаписах видно, як зграї до дюжини лисиць «вторгаються» в сади людей рано вранці.

Повідомляється, що схиблені на густих хвостах також викликають сморід, випорожнюючись на своїх газонах.

Сонливість
Сонливість

Давній житель Стів Вілкокс, який живе в Мейда-Вейл з 1987 року, говорить, що проблеми тривають протягом усього року і серйозно впливають на кількість сну, яке він спить щоночі.

Він сказав My London: "Це протягом усього року. Якщо вони не народжують дитинчат, вони зачинають дитинчат. Це почалося близько двох з половиною років тому. З тих пір я щоночі не спав. Я відчував себе відчуженим і захопленим".

Лисиці
Лисиці

Тепер він вирішив плескатися на дорогому паркані, щоб тримати лисиць подалі від свого саду, оскільки, за його словами, його часто будять тварини «розміром з собаку», шарудять навколо або «сваряться» під його вікном.

Рада Вестмінстерської міської ради радить людям не дозволяти лисицям відчувати себе як вдома в своїх садах.