Оскар Родрігес Каллеха зазнав нападу бика на фестивалі в іспанській провінції Вальядолід на вихідних.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Батько двох дітей трагічно загинув після жорстокого нападу бика на очах у його сім'ї на іспанському фестивалі.

50-річний Оскар Родрігес Каллеха був поранений в пах великою твариною, а його дружина і одна з його дочок в жаху спостерігали за тим, що відбувається.

На сердечних кадрах інциденту видно, як батька підняли в повітря бичачі роги, перш ніж він був кинутий назад на землю в неділю, 1 травня.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Бик
Бик

На місце події прибули служби екстреної допомоги і доставили його в лікарню, а його сім'я лікувалася після нападів паніки в маленькому містечку Ла-Сека.

Бик на ім'я Родільєро кинувся на батька після того, як його випустили на вулицю на очах у шокованих гуляк в рамках заходу Fiesta del Verdejo.

Оскар, якого місцеві жителі описували як заводчика хортів, стояв перед бар'єром, а інші стояли позаду для їх власної безпеки.

На жаль, він помер після того, як його терміново доставили в найближчу лікарню Медіна-дель-Кампо для екстреної операції.

Бик
Бик

Захід був негайно призупинений мерією Ла Сека, яка виступила із заявою після того, як з'ясувалося, що поранений чоловік програв боротьбу за життя.

Він підтвердив: "Людина, яку забодали на початку святкувань, померла. Смертельний результат настав після того, як його евакуювали в лікарню Медіна-дель-Кампо разом з лікарем і медсестрою, які входили до складу медичної бригади, що висвітлювала цю подію. Ми хотіли б висловити наші найщиріші співчуття його родині та друзям".

Фестиваль
Фестиваль

Фестиваль, на якому сталася трагедія, є щорічним заходом, відомим як Fiesta del Verdejo, яке вперше було проведено в 2008 році.