13-річна Номатер Реймонд купалася в річці Хуньяні в Зімбабве всього кілька хвилин, коли крокодил-вбивця вирвався з води і потягнув її геть.

Відповідну новину оприлюднили на порталі «Daily Star»

13-річна дівчинка була вбита в Зімбаві після купання в річці, яку зжер крокодил.

Номатер Реймонд купалася в річці Хуньяні, коли на очах її переляканих друзів стався жахливий інцидент.

Номаттер пробула у воді всього кілька хвилин, коли крокодил вирвався з води і потягнув підлітка, повідомляє Herald.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Жах побачили її подруги 14-річна Лінетт Мазове і 12-річна Анжела Чідза, які рибалили поблизу і кликали на допомогу.

Крокодил
Крокодил

Жителі села відразу ж кинулися в цей район і почали пошуки, проте крокодил зник разом з її тілом.

Інспектор Центральної поліції Машоналенда Мілтон Мандембе сказав, що її тіло було знайдено через два дні приблизно в 70 метрах вгору по річці.

Крім глибоких ран від зубів крокодила на її талії і спині, судмедексперт виявив, що вона зламала великий палець і зап'ястя, коли боролася зі смертельно небезпечною рептилією.

Річка
Річка

Він додав: "Номаттер Реймонд пішла зі своєю молодшою восьмирічною сестрою мити посуд у річці Хуньяні. Помивши посуд, Номаттер веліла своїй сестрі повернутися з посудом в сарай в поле, а сама залишилася прийняти ванну. Саме тоді на неї напав крокодил і потягнув під воду. Будь ласка, тримайтеся подалі від водойм, що кишать крокодилами, особливо молодих людей".

Крокодил
Крокодил

Трагічна подія сталася через кілька тижнів після того, як жителі села у віддаленій частині Танзанії благали уряд знищити зграю крокодилів, які всього за три місяці з'їли шість чоловік.