Китайському пенсіонеру вдалося втекти після того, як медсестри помістили його в мішок для трупів і супроводили в крематорій, не знаючи, що він насправді живий. Вони були в шоці, він все ще дихав.

Дану новину оприлюднили на порталі «Daily Star»

Повідомляється, що Китайський пенсіонер опинився в декількох дюймах від кремації живцем після того, як співробітники будинку престарілих запечатали його в мішок для трупів, думаючи, що він помер від Covid.

На дивних кадрах з Китаю видно, як медсестри в захисних костюмах несуть мішок для трупа з живим пенсіонером до катафалку, перш ніж помітити рух.

Потім вони розстібають сумку і виявляють, що людина цілком жива і рухається в мішку, повідомляє Sun.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Пенсіонер в мішку
Пенсіонер в мішку

Чути, як один робітник каже: "Ви підійдіть сюди і подивіться, чи не помер він? Він ще дихає! Хіба ви не бачили, що він ворушиться?"

Інший, як повідомляється, каже: "Він живий, ніколи більше не закривай йому обличчя".

Передбачається, що після цього чоловіка доставили в лікарню для обстеження.

Пенсіонер в мішку
Пенсіонер в мішку

Інцидент стався в районі Путо в Шанхаї в неділю, 1 травня, і стало відомо, що влада почала термінове розслідування того, як чоловік опинився в мішку живим.

Це відбувається в той час, коли китайська влада намагається ізолювати постраждалі від Covid райони Пекіна, оскільки число загиблих в Шанхаї продовжує зростати.

Навколо багатоквартирних будинків, де були виявлені інфекції, поставлені паркани, ізолюючі їх від зовнішнього світу. Жителі східного Пекінського району Чаоян проходять тестування три рази на тиждень після спалаху смертельного вірусу.

Пенсіонер в мішку
Пенсіонер в мішку

Китайська провінція Шанхай стала центром останньої спалаху, найсерйознішою з часів Уханя більше двох років тому.