Українцям показали нові ціни на гречку, рис, рослинну олію і борошно в травні

Українцям показали, як змінилися поточні середні ціни на конкретні продукти категорії Бакалія в травні 2022 року. Зокрема, мова йде про різні крупи, макаронні вироби, рослинне масло, борошно і цукор.

крупи, скріншот з відео
крупи, скріншот з відео

Володимир Зеленський висловився про 10 замахів на своє життя: "У Путіна набагато більше проблем"

"Це не так багато, 10-це всього 10 людей хочуть цього, це не так страшно. Я думаю, що у президента Російської Федерації набагато більше проблем, судячи по відношенню всього світу до їхньої політики... те, що пережили і переживаємо всі ми, коли люди сидять в підвалах, їх мучать, в колодязях знаходили українців – я думаю, у мене більш-менш ситуація не така страшна. Мені страшно за наших людей, особливо за сім'ї, які втратили близьких" - каже Володимир Зеленський.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Володимир Зеленський, фото: Instagram
Володимир Зеленський, фото: Instagram

"Не чекай мене, мам": одеситка Регіна Тодоренко попрощалася з рідними в Україні назавжди і зізналася в коханні Владу Топалову

В одному з інтерв'ю Тодоренко зізнавалася, що тема політики - заборонена тема в їх з Владом Топаловим сім'ї. Вона натякнула, що у них настільки різні погляди, що розмови на рахунок політики загрожують сварками і розпадом сім'ї. Мабуть, Регіні Росія і Топалов стали важливі настільки, що вона попрощалася з батьками у своїй останній пісні. Тодоренко вирішила випустити пісню" він за мною", в якій зізналася в коханні дружину і попрощалася з усіма родичами з України.

Тодоренко. Фото: скрін youtube
Тодоренко. Фото: скрін youtube

Оля Цибульська поруч зі сплячим чоловіком пошепки розповіла про дивне відчуття: "Не хочеться прокидатися..."

Цього разу Оля Цибульська записала розмовну Insta Stories, але таким тихим голосом, що ледь можна розібрати сенс її слів. Як пояснила співачка, її "змусив" заговорити пошепки якийсь чоловік, який спав біля неї. Судячи з усього, вона мала на увазі свого сина Нестора, з яким вона нещодавно розміщувала відеоролики. Пізніше вона навіть показала свого сплячого янголятка на камеру.

Оля Цибульська. Фото: скрін youtube
Оля Цибульська. Фото: скрін youtube

Українці мріють побачити Анджеліну Джолі поруч з Олексієм Арестовичем: вже "передбачили", якою буде зустріч

Креативні українці змонтували неймовірний відеоролик за участю голлівудської актриси Анджеліни Джолі і радника президента України Олексія Арестовича. Люди взяли нарізки з фільму "Містер і місіс Сміт", де головні ролі закоханої і трохи божевільної парочки зіграли колишнє подружжя Бред Пітт і Анджеліна Джолі. До фрагменту змонтували нарізку з одного інтерв'ю Олексія Арестовича.

Олексій Арестович, фото з Facebook
Олексій Арестович, фото з Facebook