Олексій Арестович з початку війни, яку розв'язала рф є потужним заспокійливим для багатьох українців.

Його спокійний голос налаштовує на умиротворення, а жваві фрази піднімають бойовий дух і дають сміливі надії на світле майбутнє.

З 2020 року Олексій Арестович обіймає посаду радника голови офісу Президента Андрія Єрмака зі стратегічних комунікацій у сфері нацбезпеки і оборони. Крім політичної кар'єри він також розвивається як блогер, причому досить успішно. Його YouTube-канал налічує близько півтора мільйона підписників.

Олексій Арестович, фото з Facebook
Олексій Арестович, фото з Facebook

За час війни радник глави офісу Президента став "головним психотерапевтом країни" і секс-символом українських жінок, відібравши цей неофіційний титул у Олега Винника і заодно переманивши в свої "сіті" всіх його вовчиць.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

У чому феномен Олексія Арестовича, Новий канал разом з експертами розібрався в новому відео. Зокрема, фахівець із західної астрології Юлія Опалат дала професійну характеристику політика, яка багато чого прояснила.

Фахівець із західної астрології Юлія Опалат, фото Знай.uа
Фахівець із західної астрології Юлія Опалат, фото Знай.uа

"Олексій Арестович - типовий Лев. Він лідер, публічна особистість, гарячий чоловік, адже ним керує планета Сонце. І такі сонячні властивості, як впевненість, гордість і вірність собі найяскравіше проявляються саме у цих знаків Зодіаку, - зазначила Юлія. – Сонце, в першу чергу, це про нашу самооцінку, тому всі Леви, і Олексій в тому числі, поводяться, як справжні королі. Врівноважені, спокійні, благородні... Олексій чудово демонструє на всю країну під час війни. Зазвичай організаторські та лідерські здібності приводять Львів саме в політику, а от необхідність бути на публіці і артистичні таланти – в акторську сферу. І, як ми знаємо, Олексій себе успішно реалізував у двох напрямках. Чоловіки Леви відрізняються підвищеною харизмою, привабливістю, десь навіть звабливістю, у них дуже багато прихильниць. Цікаво, що Лев Арестович переманив у свої "сіті всіх вовчиць Олега Винника. І хоча Олег теж Лев, в цьому випадку він поступився сильнішій особистості."

Нагадаємо, що Олексій Арестович розповів, яке "соціальне дно" їде до України і назавжди залишається тут.

Раніше ми повідомляли, що Олексій Арестович та Віталій Кім - все: українкам показали українських військових, яким позаздрить і Бред Пітт.