Хижий ведмідь з Колорадо був притягнутий до автомобілів запахом блиску для губ і, не вагаючись, вривався в них, розриваючи сидіння всередині.

Відповідний пост розмістили на порталі "Daily Star"

Ненажерливий ведмідь розірвав дві машини в Колорадо, намагаючись дістатися до блиску для губ, який залишився всередині.

У пошуках можливого джерела їжі ведмідь спокусився запахом блиску для губ і увірвався в автомобілі, розірвавши сидіння на шматки і залишивши предмети всередині в безладді.

Про інцидент згодом повідомили в Colorado Parks and Wildlife, які звернулися в Twitter, щоб попередити громадськість.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Ведмідь
Ведмідь

Вони писали: "Ведмеді вміють відкривати двері машин. Тут не залишилося їжі/сміття, але був блиск для губ. Його запаху було достатньо, щоб спонукати ведмедя перевірити його. Тримайте небажаних гостей подалі від ваших автомобілів, замикаючи двері і прибираючи все, що має запах".

За повідомленнями місцевих ЗМІ, непродовольчі товари, залишені в автомобілях, включаючи сонцезахисний крем, бальзам для губ, креми і освіжувачі повітря, можуть спокусити ведмедів, які спробують проникнути в автомобіль.

Салон авто
Салон авто

Відомо, що ведмеді навіть вламуються в будинки, руйнуючи меблі та інші предмети інтер'єру в пошуках джерела їжі.

Після цього інциденту представники дикої природи закликають жителів тримати в безпеці всі без винятку атрактанти і підкреслюють, що ведмеді не повинні їсти зі сміттєвих відер, годівниць для птахів або інших джерел їжі, наданих людьми, біля будинків і підприємств.

Салон авто
Салон авто

Згідно з прес-релізом, лише цього року організація отримала повідомлення про активність ведмедів у 16 округах.