Олексій Арестович і Віталій Кім-все: українкам показали українських військових, яким позаздрить і Бред Пітт

Всі ми бачили, які "чмоні" приходять до нас у складі армії рф: немає і натяку на ставність і героїзм. Зате наші українські військові дадуть фору найкрасивішим чоловікам світу. Так хто ж став "крашами" українських жінок нарівні з Віталієм Кімом, Олексієм Арестовичем, Михайлом Подоляком і Володимиром Зеленським?

Українські військові, фото Знай.uа
Українські військові, фото Знай.uа

Анджеліна Джолі приїхала до Львова підтримати українців: "Я просто зайшла випити кави"

Анджеліна Джолі і зовсім особисто приїхала в Україну. 30 Квітня її помітили у Львові. Українці пишуть, що вона крута і зовсім інша в житті, простіша. Актриса зайшла в заклад "Львівські круасани", який широко відомий по всій Україні.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Анджеліна Джолі у Львові, скріншот з відео
Анджеліна Джолі у Львові, скріншот з відео

В Україні різко подорожчала молочна продукція: скільки тепер доведеться віддати за вершкове масло і сметану

В Україні підвищилися ціни на молочну продукцію. Зокрема подорожчало молоко, вершкове масло і сметана. Так, стало відомо, що в порівнянні з минулим місяцем молоко торгової марки Простоквашино 1% (900 мл) зросло в ціні з 31,36 грн до 32,90 грн, а Яготинське 2,6% (900 мл) з 33,61 грн до 35,95 грн.

Молочна продукція, скріншот: YouTube
Молочна продукція, скріншот: YouTube

Легенда "Танці з зірками" Катерина Кухар відзначила своє професійне свято в Норвегії: "підтримує Україну"

Зірка разом з чоловіком Олександром Стояновим танцює на міжнародних сценах, щоб зібрати більше грошей і підтримати українську армію. У сторіс в Instagram Катерина зазначила, що минулого року тільки вітали з днем танцю колег, а тепер танець підтримує Україну на міжнародних сценах.

Катерина Кухар. Фото: Instagram
Катерина Кухар. Фото: Instagram

Щоденник дачника: секрети вирощування дині - коли висаджувати і чи потрібен гній

Як і кавун, диню в основному вирощують в південних регіонах. Але завдяки старанням селекціонерів зараз можна вирощувати дану культуру і в більш північних холодних регіонах. Щоб урожай встиг визріти, рекомендується спочатку провести посадку насіння дині на розсаду в домашніх умовах, а потім висадити у відкритий грунт.

Кавуни і дині, фото: 06452.com.ua
Кавуни і дині, фото: 06452.com.ua

Рецепт печінкових оладок з 4 інгредієнтів: підійде на сніданок, вечерю і в бутерброди

За час війни, яку розв'язала рф на території нашої держави, багато українців відвикли від смачної домашньої їжі. Звичайно, дуже приємно повернутися до ароматних котлеток або биточки, але можна спробувати і щось новеньке. Як приклад, до гарніру або салату ідеально підійдуть печінкові оладки. Вони дуже легко готуються і продукти на це блюдо є скрізь.

Печінкові оладки, фото Знай.uа
Печінкові оладки, фото Знай.uа