24 лютого 2022 року в Україні почалася війна, яку оголосив нам народ колись називав себе "братнім" - росіяни.

Через агресію путіна і армії рф багато українців були змушені стати переселенцями або навіть біженцями. Звичайно, спасибі тим людям, хто допомагає нужденним українцям, але скрізь є місце поганому погляду. Тому ми навчимо вас методу, який вбереже вас від пристріту. Це бабусині замовляння на булавку для захисту від негативу.

Замовляння на здоров'я, скріншот Youtube
Замовляння на здоров'я, скріншот Youtube

Замовляння на булавку вогненне

Свічку з воску запаліть від сірника. Розплавлений віск накапайте в шпилькове вушко (дірочку), яка знаходиться в протилежному від вістря кінці. Скажіть текст змови: "Булавочка гостра, проткни зле голкою, відійшли його від мене геть. Вогнем слово заклинаю, залізом слово закріплюю". Оберіг прикріпіть до вивороту одягу, що носиться вістрям вниз.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Замовляння на булавку водяне

Наберіть колодязної або джерельної води в скляну посудину (стакан, миску), киньте туди булавку, а через добу проговоріть над водою замовляння: "Захисти мене шпилька від злого ока, бісівських зродин та іншої зарази". Повторіть тричі. Дістаньте булавку з води і зробіть з нею те що описано вище.

Димне замовляння на булавку

Наберіть в лісі ялинових або соснових гілок (сухих) і підпаліть в посуді, яка вогню не боїться (наприклад, в мангалі, тільки новому, не користованому). Шпильку тримайте над витікаючим від багаття димом і вимовляєте текст змови: "Дим чорний, благородний, мене захисти, від лиха захисти, злобу прожени геть, тільки ти сильний мені допомогти".

Булавки, скріншот: YouTube
Булавки, скріншот: YouTube

Магія шпильки з вузлами

Протягніть недовгу червону нитку (вовняну) в шпильку і на тій частині її, яка без вістря, зав'яжіть 12 вузликів, читаючи на кожен такий змову: "Дванадцять щитів, дванадцять сил, і всі мене міцно тримають, службу несуть, від злого врятують. Відведіть, вузли, біди, негоди, погане, нещастя. Станьте мені оберегом від століття і до століття". Разом з ниткою закріпіть шпильку на вивороті одягу.

Нагадаємо про бабусин змова для багатства і шепіт на удачу: як залучити в життя світ, благополуччя і щастя.

Раніше ми повідомляли, яку молитву читають на блокпостах ЗСУ.