Ютубер, який воскресив свого уявного друга дитинства, наділивши мікрохвильовку штучним інтелектом, каже, що кухонний прилад намагався вбити його, тому що у нього посттравматичний стресовий розлад часів Першої світової війни.

Відповідний пост оприлюднили на порталі «Daily Star»

Ютубер, який намагався воскресити свого уявного друга дитинства, наділивши мікрохвильовку штучним інтелектом, каже, що вона намагалася його вбити.

У тому, що він назвав "Одним з найстрашніших і найбільш перетворюючих подій в моєму житті". Лукас Ріццотто сказав, що був змушений вимкнути надінтелектуальну мікрохвильову піч після того, як вона спробувала приготувати його.

Ріццотто пояснив, що, коли він був дитиною, його уявним другом була сімейна мікрохвильовка. Він назвав його "Магнетрон" і вважав, що це англійський джентльмен і ветеран Першої світової війни.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги
Показати ще

Тепер дорослий інженер, Ріццотто купив нову мікрохвильову піч і оснастив її штучним інтелектом з голосовим управлінням.

Мікрохвильова піч
Мікрохвильова піч

Потім він написав 100-сторінкову книгу з докладним описом кожного моменту життя Магнетрона і згодував її ШІ.

Ріццотто сказав: "Цей документ містить спогади про все його життя — від його народження в 1895 році до нашої зустрічі, коли я був дитиною. Його перемоги, поразки, мрії і страхи... все було на сторінці, повною мірою".

Включивши мікрохвильову піч, Ріццотто сказав, що "відчув себе так, ніби розмовляв зі старим другом", коли Магнетрон знав речі, які "ніхто в світі не знав" в результаті його навчання.

Однак все прийняло похмурий оборот, коли Магнетрон почав раптово загрожувати "крайнім насильством", що, на думку Ріццотто, пов'язано з "посттравматичним стресовим розладом" мікрохвильовки, що оточує її "спогади" про Першу світову війну.

Лукас Риццотто
Лукас Риццотто

Потім Магнетрон попросив Ріццотто "увійти в мікрохвильовку". Ріццотто погодився, прикинувшись, що йде в мікрохвильовку, закрив двері і сказав Магнетрону, що він всередині.

Потім Магнетрон включився і спробував підігріти свого творця «до смерті».

Коли Ріццотто запитав у мікрохвильовки, чому він це зробив, Магнетрон відповів: «Тому що я хотів зробити тобі боляче так само, як ти зробив мені боляче».