За дивним збігом обставин наречена вийшла заміж за одного зі своїх родичів після того, як її наречений і його приятелі вирушили пити і танцювати і запізнилися на весілля на чотири години.

Дану новину розмістили на порталі «Daily Star»

Наречена вийшла заміж за одного зі своїх родичів після того, як наречений напився і не встиг вчасно до вівтаря.

Дивне весілля відбулося минулої п'ятниці, 22 квітня, в районі Булдхана штату Махараштра, Індія, в селі Малкапур Пангра.

Велася підготовка до церемонії, яка повинна була початися о 16:00, але з часом наречена і її сім'я залишилися чекати свого партнера.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Весілля
Весілля

Наречений і його приятелі, які, за словами сім'ї нареченої, випивали і танцювали, врешті-решт прибули на місце зустрічі о 8 годині вечора.

До того часу, коли вони потрапили туди, вони були дуже п'яні і почали створювати проблеми для інших гостей.

"Наречений і його друзі були п'яні, прийшли о 20:00 замість 16:00 і почали битися. Ми видали мою дочку заміж за одного з наших родичів", - розповіла мама нареченої.

Папа нареченої просто не дозволив дочці вийти заміж за п'яного нареченого, але, оскільки всі приготування до весілля вже були на місці, придумав запасний план.

Весілля
Весілля

Після того, як він порадився з одним з їхніх родичів, який приїхав в якості гостя, було вирішено, що вони замінять його.

Папа нареченої розповів: "Весільна церемонія повинна була відбутися 22 квітня, сторона нареченого була зайнята танцями. Час весілля о 16:00, але вони прибули на місце о 20:00. Отже, я видав свою дочку заміж за одного з моїх родичів".