Андреа Гальєгос опинилася між двома жінками, що стояли на колінах під час тригодинного польоту. Їй сказали, що вони тільки що зробили бразильську операцію з підтяжки сідниць і намагалися уникнути тиску на сідниці.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Жінка зняла на відео дивний момент, коли інші пасажири літака уникали сидіти на своїх місцях.

Андреа Гальєгос летіла з Майамі, штат Флорида, США, минулого тижня і виявила, що сидить поруч з трьома жінками, імовірно одужуючими після бразильської операції з підтяжки сідниць.

Жінка з великими сідницями
Жінка з великими сідницями

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Сподіваючись пролити світло на відновлення після пластичної операції і подальший догляд, вона написала в TIkTok: "Отже, сьогодні я сіла на рейс, і всі, хто сидів навколо мене, тільки що перенесли операцію. Вони не знали один одного. Пам'ятайте, жінки, якщо ви робите бразильську підтяжку сідниць, не забувайте про політ додому".

У її відео, яке вже набрало 11,5 мільйонів переглядів, дві жінки поруч з нею схиляються над своїми сидіннями.

Жінка з великими сідницями
Жінка з великими сідницями

Вони дивляться назад з стирчастими сідницями замість того, щоб сидіти.

Третя жінка, що сидить позаду неї, лежить обличчям вниз на всьому ряду сидінь.

Більш детально Андреа розповіла своїм глядачам в коментарях і пояснила, що переліт склав близько трьох годин.

«Я розмовляла з усіма трьома жінками до того, як літак злетів», — додала вона.

Андреа Гальєгос
Андреа Гальєгос

"Їм було дуже комфортно говорити про своє одужання, ділитися перед цим фотографіями і т.д. вони повинні були сісти і пристебнутися для зльоту і посадки, але поки не горів знак ременів безпеки, стюардеси дозволяли їм сидіти ось так".