Кай Форсайт з Дербі каже, що у нього був "найдивніший досвід" на рейсі British Airways в якості єдиного пасажира, що летів з Лондона в Орландо, і це було пов'язано з багатьма привілеями.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Студент був приголомшений, виявивши, що він був єдиною людиною на борту восьмигодинного рейсу British Airways з Лондона в Орландо, і він був в повному захваті.

Кай Форсайт з Дербі, але навчається в коледжі в США і повертався назад в Штати, коли у нього був «найдивніший досвід» польоту на літаку, на якому, за його словами, не було пасажирів, крім нього самого і екіпажу.

Літак
Літак

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Знімаючи для свого @kaiforsyth TikTok ще в січні, він панорамує, показуючи прохід за проходом вільних місць, і пояснює: "Екіпаж сказав, що я був єдиною людиною на борту рейсу".

Потім він вирішує опустити підлокітники і влаштуватися зручніше на імпровізованому ліжку на чотирьох порожніх сидіннях.

"Це було вісім годин, тому я розправив ліжко. Буквально найзручніше ліжко, в якому я коли — небудь був у літаку", - пише він на екрані.

Кай також показує, як йому дали оптову коробку, повну пісочного печива Walkers, оскільки більше нікому було обслуговувати.

Літак
Літак

"Вони буквально дали мені всі закуски і необмежену кількість їжі", — пише він, викликаючи у глядачів слинки від заздрості.

Він сказав, що його не можна підвищити до бізнес-класу або першого класу, що було єдиним недоліком його приємної поїздки.