Сім'я підібрала бомбу, що не розірвалася, під час відвідування Голанських висот в Ізраїлі і упакувала її в якості сувеніра, щоб привезти додому. Це викликало хаос в аеропорту, коли вони показали її службі безпеки.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Американська сім'я змусила людей бігти, рятуючи своє життя, в аеропорту, коли вони упакували бомбу, що не розірвалася, як сувенір.

Відеозаписи, поширені в Інтернеті, показують, що відпочиваючі і робітники в паніці кричать від страху і тікають зі своїм багажем, коли вони біжать в залі вильоту в аеропорту Бен-Гуріон в Ізраїлі.

Аеропорт
Аеропорт

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Деякі з них ховаються на підлозі в пошуках укриття, в той час як інші просять своїх близьких покинути це місце, як тільки вони зможуть.

Ще кілька людей спіткнулися об сумки і впали на землю.

Повідомляється, що 32-річний чоловік був доставлений в лікарню для лікування травм після того, як він впав з багажної каруселі, заявили в управлінні аеропортів Ізраїлю.

Це сталося тому, що дитина знайшла нерозірваний снаряд під час відвідування золотих висот в районі Голанських висот, і сім'я упакувала його, щоб забрати додому в якості сувеніра, повідомляє Jewish Press.

Снаряд
Снаряд

Сім'я викликала тривогу про бомбу, коли вони показали її співробітникам Служби безпеки під час реєстрації, і співробітники аеропорту негайно закликали до евакуації цього району.

Американська сім'я була допитана Службою безпеки аеропорту, але врешті-решт їм дозволили сісти на рейс.

Ізраїль зіткнувся з Сирією через Голан під час воєн 1967 і 1973 років.

Аеропорт
Аеропорт

Залишки конфліктів, такі як боєприпаси, досі можна знайти в цьому районі, зокрема на Голанських висотах, які були захоплені в Сирії біля Ізраїлю під час Шестиденної війни.