Багато українських захисників віддають життя у війні проти Росії, щоб у їхніх дітей було вільне і щасливе майбутнє. У таких ситуаціях їх рідним доводиться дуже важко. Так, портал armyinform поділився зворушливою історією однієї сім'ї.

Ольга Матуляк, дружина Героя України Геннадія Матуляка, який загинув, захищаючи країну від російських загарбників підібрала дуже зворушливі слова для маленької дочки, щоб пояснити, що сталося з татом.

Геннадій Матуляк. Фото: facebook.com/MinistryofDefence.UA
Геннадій Матуляк. Фото: facebook.com/MinistryofDefence.UA

""Папа нас і далі захищає, просто довелося подарувати його тіло Богу, щоб тато міг стати Ангелом", - саме такі слова підібрала для маленької дочки дружина військового льотчика і Героя України Геннадія Матуляка, що тато загинув, захищаючи Україну", - йдеться в повідомленні.

Фото: facebook.com/MinistryofDefence.UA
Фото: facebook.com/MinistryofDefence.UA

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Саме 29 квітня офіцер відзначав би своє 45-річчя. Його збив російський літак 25 лютого, коли він виконував завдання на Київщині. Відзначається, що коли його побили, то він вирівнював літак, щоб той не впав на селище, де були мирні люди. Коли в його літак потрапили вдруге, шансів не залишилося-літак загорівся разом з пілотом.

"Літак і пілот спалахнули. Місцеві жителі своїми очима бачили, як літак летить прямо на них і як пілот рятує сотні життів. Машина впала в декількох кілометрах від населеного пункту, в лісосмузі. Вже через 15 хвилин люди підбігли на місце катастрофи", - йдеться в повідомленні.

Також наш портал інформував, що США і Великобританія відреагували на застосування Росією невідомої речовини в Маріуполі: "притягнемо Путіна до відповідальності".

Крім того, наш портал писав, Володимир Путін відправив 110-річне судно в Чорне море, щоб шукати затонулий крейсер "Москва" і ядерні боєзаряди на дні.