Дружина президента України Володимира Зеленського Олена розповіла, як відреагували перші леді інших країн на напад росії на Україну та що їй писали з приводу цього.

Олена Зеленська дала інтерв'ю польському виданню "Rzeczpospolita", розповівши про ставлення до війни з боку інших перших леді Європи.

Перша леді України також назвала імена тих, хто першим відгукнувся і звернувся до неї зі словами підтримки. Зокрема, перші звісточки прилетіли з Литви та Латвії, які протягом усого часу потужно підтримують Україну.

Олена Зеленська, фото з instagram
Олена Зеленська, фото з instagram

"У перший же день війни я отримала кілька повідомлень. Не стільки від колег-жінок, скільки від близьких друзів: Амелії, дружини Шарля Мішеля (голова Європейської ради), від Діани Науседене - першої леді Литви, від Андри Левіте - першої леді Латвії", - розповіла Зеленська. Олена Зеленська

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Згодом слова підтримки та солідарності, за словами Олени Зеленської, висловили багато інших її колег та світових лідерів. Перша леді підтверджує, що байдужості не було місця, адже весь цивілізований світ підтримав Україну.

"Це були перші слова підтримки і солідарності. І через кілька днів, тижнів цих листів від перших леді прийшло дуже багато", - говорить вона. Олена Зеленська

Володимир та Олена Зеленські. Фото: Instagram
Володимир та Олена Зеленські. Фото: Instagram

Раніше Знай писав, яким був Володимир Зеленський у 2003 році — весілля з Оленою і ніякого президентства з війною

Також ми писали, Олена Зеленська розповіла історії травмованих українців, це зробили з ними окупанти: "Життя має тривати"

Нагадаємо, письменниця Оксана Забужко вирішила квартирне питання "понаєхавшого" Михайла Булгакова у Києві: "Це диверсія"