Гаррі О'брайен був ув'язнений на вісім з половиною років за керівництво бандою головорізів-підлітків. Їх звинуватили у трьох жорстоких перестрілках і підпалах, в результаті яких невинні будинки потрапили під перехресний вогонь.

Відповідний пост оприлюднили на порталі «Daily Star»

16-річний хлопчик очолив банду головорізів-підлітків, які вчинили три перестрілки і жахливий підпал.

Гаррі О'брайен контролював групу дилерів, що продають Каннабіс на вулицях, але його провідна "прибуткова" торгівля була викрита після того, як "ворожнеча" призвела до трьох жорстоких перестрілок за три тижні в Південному Ліверпулі.

Місце злочину
Місце злочину

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляє Liverpool Echo, під час однієї з перестрілок з Audi були випущені кулі по BMW, коли дві машини промчали пліч-о-пліч один повз одного пізно вночі.

Куля пролетіла через парадні двері будинку абсолютно невинної сім'ї і потрапила в сходи в коридорі.

Під час другого нападу бойовик на електричному велосипеді вистрілив у вітальню сім'ї і вистрілив у спальню іншої жертви.

Під час іншого нападу О'брайен облив бензином поштову скриньку будинку матері і підпалили, коли вона і її діти рятувалися втечею.

Гаррі О'брайен
Гаррі О'брайен

О'брайену все ще 17 років, але сьогодні ECHO переконав одного з вищих суддів Ліверпуля, що зняття обмежень на звітність у його справі відповідає суспільним інтересам, що дозволило виявити його жорстокість з грудня 2020 року по червень 2021 року.

Королівський суд Ліверпуля заслухав напади на дві сім'ї, Франкетті і Росаріо.

Девід Темкін, Королівський адвокат, прокурор, сказав: "Гаррі О'брайен був у центрі злочину".

Місце злочину
Місце злочину

Перша стрілянина сталася в кінці грудня, після того як невідомі пасажири сріблястого BMW X5, що проїжджали через Дінгл в пошуках О'брайена і його банди, врізалися в інший BMW, яким керувала мама О'брайена.

У машині також знаходилися Крістін МакПартленд, її син Майкл Макклін, Аарон Донохью і невідомий четвертий чоловік.

Аарон Донохью
Аарон Донохью

Вона зателефонувала до поліції о 22:30, щоб повідомити про аварію на Бересфорд-роуд, коли її син і його банда зникли.