Інтернет-користувачі розкритикували групу жінок в бікіні після того, як вони заявили, що уникнули звинувачення в правопорушенні, що підлягає арешту, вигравши у поліції в гру»Камінь-ножиці-папір".

Дану новину розмістили на порталі «Daily Star»

Щаслива група жінок у бікіні стверджує, що уникнула правосуддя, вигравши гру «Камінь-ножиці-папір».

Дивовижні кадри, зняті на човні в США, показують, як троє молодих жінок перемагають поліцейського в трьох раундах гри руками на дитячому майданчику.

Дівчата в бікіні
Дівчата в бікіні

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

У вірусному відео, яке набрало в цілому 18,6 млн переглядів, брюнетка перегинається через борт білого човна, щоб змагатися з офіцером, одягненим у все зелене.

Видно, як поліцейський стискає аркуш паперу в лівій руці, поки він змагається в правій.

Блондинка та інша дівчина в бейсболці стоять позаду брюнетки і святкують після того, як вона малює «ножиці», щоб перемогти «камінь» офіцера.

Копи
Копи

Потім чоловік, якого бачили на борту, потискає руку переможеному поліцейському.

Тепер зірка TikTok Якуб Кавалло стверджує, що цього трюку було достатньо, щоб зняти з групи звинувачення в злочині, написавши в підписі: "Ми вийшли з кримінального злочину за допомогою скельних ножиць для паперу".

Копи
Копи

Це хвастощі викликало бурю обурення в соціальних мережах, і деякі звинуватили жінок у зловживанні своєю "милою привілеєм".

Нагадаємо, що Брітні Спірс може повернуться на велику сцену після ряду випробувань.