Правоохоронці провели обшуки в домробітниці Віктора Медведчука і були трохи здивовані рівнем її достатку. Так, у жінки вилучили майже півмільйона доларів і десятки тисяч євро. Про це на своїй сторінці в соцмережі facebook повідомила генеральний прокурор Ірина Венедиктова.

В ході обшуків у домробітниці Віктора Медведчука правоохоронці виявили велику суму грошей в різних валютах. Так, у жінки було вилучено майже півмільйона доларів і 87 тисяч євро.

Віктор медведчук. Youtube
Віктор медведчук. Youtube

"В ході розслідування кримінального провадження за ч.4 ст. 110-2 КК України (фінансування дій, скоєних з метою насильницької зміни або повалення конституційного ладу або захоплення державної влади, зміни меж території або державного кордону України) у домробітниці провели санкціонований судом обшук і вилучили 467 тисяч доларів США і 87 тисяч євро", - повідомила Ірина Венедиктова.

Скрін facebook
Скрін facebook

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Варто нагадати, що Віктор Медведчук зараз затриманий. Він був спійманий СБУ при спробі покинути Україну. Російській стороні офіційно пропонувалося обміняти його на українських військовополонених, але в Кремлі на пропозицію не відповіли.

Раніше Знай писав, село в Київській області пішло під воду після початку російської агресії: місцеві були змушені прорвати дамбу.

Також ми писали, російські окупанти можуть продовжити завдавати ударів по Україні з кораблів.

Нагадаємо, прокуратура показала 10 ідентифікованих рашистів, які катували мирних жителів у Бучі - імена та фото.