Приголомшливі 12 мільйонів дерев щорічно вирубуються, щоб витирати попи Сполученого Королівства, що вимагає площі, еквівалентної 316 стадіонам Уемблі, щоб вирости.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Експерти попереджають, що Великобританія - країна таємних бандитів-болотників, і це створює смердючу проблему для планети .

Приголомшливі 12-метрові дерева щорічно вирубуються, щоб витерти британців, що вимагає площі, еквівалентної 316 стадіонам Уемблі, щоб вирости.

Туалетний папір
Туалетний папір

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Тепер знавці болотних ролів рекомендують радикальні заходи, такі як розсування сідниць під час випорожнення, щоб заощадити туалетний папір, або примус марнотратних дітей витрачати кишенькові гроші на серветки.

Вони стверджують, що використання всього двох листів на одну серветку допоможе врятувати планету, а наявність під рукою зручного пульверизатора з водою зробить протирання більш ефективним.

Туалетний папір
Туалетний папір

Блогер-еколог Рейчел Ван Харт (Rachel Van Hart) сказала: «Ви можете намочити дупу, а потім витерти її. Або ви можете розпилити туалетний папір, щоб створити щось на зразок вологих серветок. У будь-якому випадку, ви будете здивовані, скільки туалетного паперу це заощадить».

Туалетний папір
Туалетний папір

Інші поради включають в себе стиснення рулону туалетного паперу, тому що "деформований Туалетний папір не скручується так добре, що ускладнює зусилля кожного, щоб стягнути все більше і більше", "Перетворіть двошаровий або тришаровий папір в одношаровий, розсунувши листи, що продовжить термін служби вдвічі або втричі". Також говориться: "використовуйте два листи на серветку", "тримайте поблизу пульверизатор з водою, щоб зробити екологічні вологі серветки", "розсуньте сідниці, щоб було чистіше, і ви менше витиралися".