НАСА розробила новий ШI, який може спроектувати гіперзвукову ракету "ГПВРД", здатну уникнути будь-якої системи захисту. Вона може бути "швидше і з більшою дальністю польоту", ніж будь-яка ракета на Землі.

Відповідну новину розмістили на порталі «Daily Star»

Повідомляється, що НАСА створило штучний інтелект, який може оптимізувати ракети для максимальної дальності і поразки.

Гіперзвукові ракети, які летять зі швидкістю понад 21000 миль на годину, можуть нести ядерну зброю і уникати майже всіх систем протиракетної оборони і знищувати цілі з високим ступенем точності.

Однак через кількість енергії і палива, необхідних для їх запуску на високих швидкостях, їх застосування досі обмежувалося важкими застарілими космічними ракетами.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Повідомляється, що НАСА звертається д "ГПВРД" або "надзвукових прямоточних повітряно-реактивним двигунам". У них використовуються високоефективні механізми тяги для досягнення набагато більш високих швидкостей, і вони можуть бути набагато менше, легше і з більшою дальністю польоту, ніж звичайні ракети.

Літак
Літак

Тепер НАСА розробило штучний інтелект, який може проектувати ракети з прямоточним повітряно-реактивним двигуном, здатні досягати запаморочливих швидкостей, необхідних для ухилення від оборони противника.

За словами технічного письменника Уїлла Локетта, ШI "може спроектувати гіперзвукову ракету, яка буде набагато швидше і з більшою дальністю дії, ніж будь-яка інша в світі, що виведе США на передній край цієї військової гонки озброєнь".

Зброя запускається в космос з реактивного літака, виходить на орбіту Землі і може завдати удару в будь-яку точку планети за лічені хвилини.

ШІ може зіграти ключову роль в гонці озброєнь зі створення гіперзвукової ракети. Великобританія нещодавно оголосила, що об'єднає зусилля з США і Австралією для створення ракет і випередить Китай і росію.