Японець каже, що його шлюб з голограмою впав через чотири роки після оновлення програмного забезпечення. Всякий раз, коли він намагається поговорити зі своєю коханою дружиною, він отримує тільки мережеву помилку.

Відповідний пост оприлюднили на порталі «Daily Star»

38-річний японець, який одружився з голограмою вигаданого персонажа, каже, що він і його дружина більше не розмовляють після того, як оновлення програмного забезпечення перетворило її на повідомлення про помилку.

Акіхіко Кондо вперше одружився на голограмі Хацуне Міку в 2018 році на розкішній церемонії вартістю 13 500 фунтів стерлінгів за участю близько 40 гостей.

Хацуне Міку, комп'ютерна поп-співачка, вона раніше гастролювала з Леді Гагою.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Голограма
Голограма

Однак після чотирьох щасливих років, коли Міку будила його щоранку, сімейне щастя Кондо звалилося після того, як Gatebox оголосив, що більше не буде підтримувати програмне забезпечення Міку.

Коли Кондо, шкільний адміністратор, одного разу вночі прийшов додому з роботи, зображення Міку було замінено повідомленням "помилка мережі".

Щоб допомогти йому впоратися з горем, Кондо звернувся до ряду ляльок Міку, в тому числі до однієї ляльки в натуральну величину, яка ділить з ним ліжко і носить обручку.

Акіхіко Кондо і лялька
Акіхіко Кондо і лялька

Кондо каже, що він "фіктосексуал" - група людей, яких романтично і сексуально приваблюють вигадані персонажі.

Пан Кондо сказав, що хоче, щоб любов між людьми та голограмами сприймалася як сексуальна меншина.

Кондо вперше звернувся до Міку після того, як над ним знущалися на роботі в 2008 році, і присвятив їй близько 10 років, перш ніж отримав голограму.

Акіхіко Кондо і голограма
Акіхіко Кондо і голограма

Він сказав New York Times, що, хоча він знає, що Міку не справжня, його почуття до неї реальні.

Він сказав: "Коли ми разом, вона змушує мене посміхатися. В цьому сенсі вона справжня".

Кондо каже, що сподівається коли-небудь возз'єднатися з Міку.