Американський влогер, який останні 166 днів харчувався тільки сирою куркою, рибою і яловичиною, може втратити їх, за словами деяких його стурбованих передплатників в Instagram.

Дану новину оприлюднили на порталі «Daily Star»

Шанувальники американського блогера, який останні 166 днів їв тільки сире м'ясо, побоюються за його життя. Вони думають що він - "на межі божевілля", оскільки його повідомлення в соціальних мережах стають все більш і більш дивними.

Сироїд
Сироїд

Людина, що стоїть за обліковим записом Rawmeatexperiment в Instagram, почала свій дивний пошук наприкінці минулого року і пожартувала, що робить це тільки «кожен день, поки не помре від бактерій».

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Його типові страви включають стейки, рибу і курячі грудки (все в сирому вигляді), а також напої з яєчного жовтка, сирого молока тварин і «натуральної» води.

Сироїд
Сироїд

Його геркулесові зусилля залучили на сайт величезну кількість підписників-144 000 чоловік.

Однак через очевидні ризики для здоров'я, пов'язані з вдиханням сирого м'яса, деякі з його послідовників все більше турбуються про його безпеку і психічне благополуччя.

Сироїд
Сироїд

У своєму останньому відео, з'їдаючи «2 фунта сирої плоті», чоловік міркував про те, який вплив його дієтичний вибір справив на його світогляд.

Він писав: "М'ясо — це єдина їжа, на яку ні у кого немає поганої реакції, а мертві тварини — єдина група продуктів, в якій є всі мікроелементи, необхідні людині".

Сироїд
Сироїд

У відповідь його послідовники стікалися в коментарі, щоб поставити під сумнів його мислення і зробити корисні пропозиції щодо того, як він міг би бути трохи здоровішим.

Навіть без тестів є дуже чітка медична згода щодо того, чи потрібно регулярно їсти сире м'ясо. Цього робити явно не потрібно.