Холлі зняла відео "готуйся зі мною" зі своєї спальні в лондонському особняку для свого аккаунта в TikTok, яке було перервано молодшим братом Оскаром, який з'явився на камеру.

Дану новину розмістили на порталі «Daily Star»

Дочка знаменитого шеф-кухаря Гордона Рамзі дала шанувальникам можливість заглянути в їх сімейний будинок вартістю 7 мільйонів фунтів стерлінгів.

22-річна Холлі поділилася відео "приготуйся зі мною", яке вона зняла в своїй спальні для 228 000 підписників в TikTok.

Холлі
Холлі

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Її кімната в лондонському особняку оформлена в білому кольорі з дерев'яними балками, коричневим килимом і великим ліжком, а білі простирадла і подушки можна побачити на тлі сірого стьобаного узголів'я.

Холлі почала відео, сказавши фанатам: "Мої батьки збираються вечеряти на побаченні, і, очевидно, я зриваю його. Готуйтеся разом зі мною! Мій тато буквально тільки що закричав: "Холлс, ти готова піти через п'ять? "І я така: "Так!""

Потім Холлі пішла переодягнутися в своє вечірнє вбрання, і наступного разу її бачили в блискучому топі, шкіряних легінсах і яскраво-червоних туфлях на підборах.

Холлі
Холлі

Поки вона робила останні штрихи у своїй зовнішності, на камеру з'явився її молодший брат Оскар.

Глядачі могли бачити, як він плавав у своїй кімнаті, поки його старша сестра готувалася до вечора. Але, Оскар не повинен був приєднатися до своїх батьків і сестри за їжею, так як він був одягнений в симпатичну піжаму.