Рассел Девіс був змушений спати в наметі після того, як міріади павуків заполонили його будинок, і він стверджує, що співробітники житлової асоціації відмовилися дезінфікувати його квартиру.

Відповідний пост оприлюднили на порталі «Daily Star»

Чоловік був змушений спати в наметі після того, як в його будинок вторглися сотні павуків, які його вкусили.

55-річний Рассел Девіс вперше помітив виразки на тілі через тиждень після переїзду в свою квартиру в Саутборо, Кент, в 2020 році, повідомляє Daily Mirror.

Спочатку він думав, що укуси павуків були пошкодженнями, поки 15 місяців по тому не виявив павукоподібних в своєму будинку.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Рассел Девіс
Рассел Девіс

Він сказав Бі-бі-сі: "Я був тим, що ви б назвали банкетом для цих павуків, поки я спав. Мені боляче. Таке відчуття, що коли я тремтжу, у мене осколки скла в кожній частині мого тіла, де мене вкусили. Я сплю в наметі приблизно півтора тижні".

Він пояснив: "Вдень я ходжу в пошуках речей. Мій розум постійно на межі, тому що я шукаю павутину, павуків. Я не хочу так жити. Це страшна частина для мене, я не дуже добре сплю в даний момент, тому що це так сильно засіло в моїй голові, тому що мене вкусили, поки я спав".

Укус
Укус

55-річний чоловік стверджує, що представники ЖЕКу Clarion відмовилися провести в його квартирі дезінсекцію або оплатити більш інтенсивну термообробку.

Він уточнив, що Clarion, тим не менш, організував дезінфекцію коридорів і майданчиків в місцях загального користування після того, як він висловив стурбованість.

Павук
Павук

Представник Clarion сказав: "Ми розуміємо, наскільки неприємними і незручними можуть бути шкідники, і нам шкода чути, що пан Девіс страждає від цього в даний час. Йому правильно повідомили, що відповідно до умов його договору оренди він несе відповідальність за те, щоб самому впоратися з цією навалою шкідників".