Продавщиця Шарлотта Райкебур залишилася червоною після того, як прикріпила іграшку для утіх до чола, залишивши їй гігантський синяк, і тусовщику довелося пояснювати позначку колегам по роботі.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Продавщиця-жартівниця була змушена вийти на роботу з величезним синцем на лобі після того, як розіграш чотиридюймової іграшкою залишив великий слід.

Шарлотта Райкебур була присутня на вечірці з секс-іграшками, де вона жартома прикріпила силіконову "пробку" собі в голову, щоб перевірити її силу всмоктування, але на ній залишився незручний слід.

24-річна дівчина була в жаху, коли навколо її голови утворилася печатка, і «не хотіла відриватися», коли жартівниця не змогла звільнитися від іграшки. Їй довелося шукати поради в додатку для соціальних мереж TikTok.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Шарлотта
Шарлотта

Повідомляється, що агент з продажу меблевої компанії смикала іграшку UpperDare, в той час як друзі навколо неї були в істериці.

Нарешті, звільнившись, Шарлотта виявила "величезний засос" прямо посередині свого чола, і через кілька хвилин синяк розміром в один дюйм став фіолетовим після того, як вона "занадто сильно потягнула" секс-іграшку.

Потім Шарлотта зняла себе на TikTok, намагаючись видалити засос після того, як вона погуглила кошти для вигнання засосів, за допомогою «злому ручним віночком», який порадував 23 100 глядачів кліпу.

24-річний чоловік з Алста, Бельгія, сказав: "У нас була вечірка [для дорослих]. Ви запрошуєте друзів, і хтось, хто продає іграшки, приходить до вас додому, щоб показати всю свою продукцію. Трохи вип'єш, трохи посмієшся, а в кінці можеш замовити що-небудь, якщо захочеш".

Шарлотта
Шарлотта

Шарлотті довелося тягнути іграшку не менше хвилини, перш ніж вона, нарешті, відпустилася, а коли на наступний день вона прийшла на роботу, їй довелося зізнатися цікавим колегам в тому, що сталося.