Українка стала жертвою ненависті за своєю національністю та зовнішністю. Біля російського посольства у Стокгольмі на неї з образами накинулася росіянка, познущавшись також над українською символікою.

Відповідне відео з'явилося на сторінці Helga Kayda у соцмережі Фейсбук. Протягом кількох хвилин 70-річна росіянка словесно знущалася з дівчини, обговорюючи її національність, одяг і навіть зовнішність.

Свою зверхність хамка аргументувала тим, що вона росіянка й у неї дорожчий одяг. Стосовно українок жінка висловилася вкрай негативно - заклеймивши їх "проститутками і нацистками".

Росіянка накинулася на українку, скріншот: facebook.com/helgakayda
Росіянка накинулася на українку, скріншот: facebook.com/helgakayda

Дісталося від самовпевненої грубіянки й символіці України, яку та кинула на землю й потоптала ногами, а також нашій історії. Жінка спробувала образити українку, в деталях обговоривши її зовнішність та одяг. А тоді похизувалася своїми дорогими речами.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

"Що тобі треба, страшилка? Ось була б ти жінкою красивою, як я. Але ти ж мавпа. Ти подивися, на кого ти схожа. З якого села ти приїхала?", - не вгамовується росіянка.

Українка наголошує, що й у країнах з демократичними цінностями можна часто зустріти побідні екземпляри, уражені "русским миром". Українці вдалося ідентифікувати грубіянку і повідомити у поліцію. Тепер вона сподівається, що та отримає по заслузі.

Раніше Знай писав, Україні загрожує дефіцит овочів: чого можемо не побачити на прилавках цього року

Також ми писали, СБУ поділилися доказами, як окупанти катують українських полонених: вражені силою духу ЗСУ

Нагадаємо, росія припинить постачання газу до Польщі через недотримання умов оплати: що відомо