Україні загрожує дефіцит овочів: чого можемо не побачити на прилавках цього року

В Україні почали стрімко дорожчати овочі. Разом з тим українці можуть зіткнутися з дефіцитом овочів через російське вторгнення. Про це йдеться в інформації проєкту "Сади Перемоги". Відразу після початку війни в Україні почали зростати ціни на овочі.

Скрін, відео YouTube магазин
Скрін, відео YouTube магазин

СБУ поділилися доказами, як окупанти катують українських полонених: вражені силою духу ЗСУ

Служба безпеки України опублікували докази того, що російські окупанти катують українських полонених. Перехоплена розмова. Про це стало відомо завдяки новій публікації Служби безпеки України, де опублікували перехоплену розмову окупанта.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

СБУ, фото: Facebook
СБУ, фото: Facebook

росія припинить постачання газу до Польщі через недотримання умов оплати: що відомо

росія вирішила призупинити постачання газу до Польщі за "ямальським" контрактом. Причина - відмова платити в рублях. Так, стало відомо, що росія припинить постачати природний газ до Польщі за "ямальським" контрактом, у зв'язку з чим у польському Міністерстві навколишнього середовища зібралася кризова група.

Газпром
Газпром

Окупанти в Луганську погрожують розстрілювати дітей, якщо їх матері не будуть "шпигувати": шокуючі факти від Сергія Гайдая

Стало відомо про те, що російські окупанти погрожують розстрілювати дітей, якщо жінки не будуть шпигувати за позиціями ЗСУ. Про це заявив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай. За його словами, в Рубіжному, що в Луганській області, російські окупанти викрадають дітей, і змушують жінок ставати "шпигунами".

Евакуація, фото: ВРУ / Телеграм
Евакуація, фото: ВРУ / Телеграм

Михайла Подоляка розсмішила новина росії про захоплення Маріуполя - одного заводу "Азовсталь": "Фейкова країна"

Відомий український політтехнолог і радник глави Офісу Президента Михайло Подоляк відреагував на чергову витівку російської влади, яка не може вгамуватися і припинити поширювати брехливі факти. Російські ЗМІ активно пишуть про те, що російські окупанти виконали своє "спецзавдання" і вже повністю захопили Маріуполь, де насправді по сьогоднішній день українські бійці мужньо ведуть битви.

Михайло Подоляк, фото з Facebook
Михайло Подоляк, фото з Facebook