путін набрехав генсеку ООН про "мирний" Маріуполь до його зустрічі з Зеленським: "Немає бойових дій"

Президент Росії Володимир Путін зустрівся з генсеком ООН Антоніу Гутеррішем, і під час зустрічі заявив, що в Маріуполі не йдуть бойові дії. Під час зустрічі з генсеком ООН Путін продовжив вигороджувати свої дії в Україні. У розмові він заявив, що рф почала так звану "спецоперацію" відповідно до Статуту ООН.

володимир путін, скріншот
володимир путін, скріншот

Колишня Дзідзьо Slavia знайшла причину даних Україні випробувань: "Пройшовши через глибокі страждання, отримає..."

Відома українська співачка, а також колишня дружина Дзідзьо, Slavia випустила нову композицію. У ній вона озвучила головне бажання кожного українця-зупинити війну.Це пісня маніфест, якою дівчина закликала світ одуматися.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Slavia, фото: Instagram
Slavia, фото: Instagram

УПЛ закінчує сезон 21/22, "Динамо" і "Шахтар" не можуть боротися за перемогу: чого чекати від єврокубків

У вівторок, 26 квітня УПЛ офіційно оголосила історичне рішення щодо долі сезону 2021/22. У зв'язку з неможливістю завершення сезону через російське вторгнення - чемпіон визначений не буде.

ФК "Динамо". Фото: скрін youtube
ФК "Динамо". Фото: скрін youtube

Даша Астаф'єва порадила чудотворні вітаміни, які дають сили бійцям-українці оцінили: "Пропив курс і горя не знаю"

З початку повномасштабної війни на території України Даша Астаф'єва всіляко підтримувала армію і тероборону, особисто готуючи бійцям обіди в столичному ресторані, який після початку війни став волонтерським кулінарним пунктом. Астаф'єва вирішила підтримати українську компанію з продажу вітамінів з Німеччини, яка неодноразово надсилала нашим бійцям Оздоровчі комплекси.

Даша Астаф'єва, фото з Instagram
Даша Астаф'єва, фото з Instagram

Зірка "Дизель шоу" Єгор Крутоголов виховав справжнього патріота: "Максик наш - Бандера"

Популярний телеведучий, актор і учасник гумористичної програми "Дизель шоу" Єгор Крутоголов поділився атмосферним фото маленького сина. Росте справжнім патріотом. Крім того, на спинці можна помітити портрет Степана Бандери.

Єгор Крутоголов, фото: Instagram
Єгор Крутоголов, фото: Instagram