Користувач Reddit на ім'я Роб зробив дивне відкриття всередині стіни свого будинку в Крістал-Лейк, штат Іллінойс, і сказав, що він і його дружина зробили знахідку, тому, що вони знаходяться в процесі ремонту.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Чоловік, який ремонтував свою ванну кімнату, виявив у стінах своєї ванної їжу з Макдональдса 60-річної витримки.

Користувач Reddit на ім'я Роб зробив дивне відкриття в стіні свого будинку в Крістал-Лейк, штат Іллінойс.

Роб сказав, що він і його дружина зробили це відкриття, тому що вони перебувають у процесі ремонту свого будинку.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

МакДональдс - фото з відкритих джерел
МакДональдс - фото з відкритих джерел

Він розповів Newsweek: "Зараз ми ремонтуємо нашу кухню і ванну кімнату. Прибираючи сантехніку у ванній кімнаті, я помітив шматок тканини, що застряг під штукатуркою, і витягнув його, щоб показати дружині. Він був зім'ятий, і ми могли сказати, що всередині було щось інше. Коли ми розгорнули його і знайшли старий пакет Mcdonald's і картоплю фрі, ми були дуже здивовані і вдячні, що це все, що ми знайшли прихованим".

Макдональдс
Макдональдс

"Ви, сер, офіційно археолог", - написав один з коментаторів на Reddit. У той час як інший Redditor сказав: "Підніміть ганьбу фаст-фуду на новий рівень. Сховайте його в стіні".

"Наш будинок був побудований в 1959 році", - пояснив Роб. "Це дуже близько до Mcdonald's, який відкрився приблизно тоді, тому я припускаю, що він потрапив у нашу стіну від початкових будівельників".

Макдональдс
Макдональдс

У 1955 році недалеко від Дес-Плейнс, штат Іллінойс, був відкритий один з перших ресторанів Mcdonald's.

"Не було ніякого запаху і, на диво, ніяких слідів мишей", - сказав Роб. "Це була така дивна знахідка, що я подумав, що нею варто поділитися".