Любитель модифікацій тіла і татуювань, відомий як Neon Demon, тепер одружений чоловік. Після того, як його сім'я попросила його «помолитися Богу про допомогу» через його пристрасть до боді-арту.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Чоловік, який пофарбував собі очі, тепер став чоловіком, після того, як його сім'я закликала татуювальника звернутися за допомогою.

Сорен Лоренсон, який називає себе Неоновим Демоном, має понад 200 татуювань і працює помічником менеджера в піцерії.

А в цьому місяці 28-річний чоловік одружився - через кілька днів після того, як він розповів Daily Star, що його сім'я більше не розмовляє з ним через його екстремального боді-арту.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Неоновий Демон
Неоновий Демон

У той час він сказав: «Вся моя велика сім'я ненавидить мої татуювання і не намагається коли-небудь поговорити зі мною або простягнути руку з тих пір, як я вперше зробив собі обличчя».

Незважаючи на занепокоєння близьких, Сорен з Флориди щасливіше, ніж коли-небудь, після одруження.

Поділившись фотографією зі своєю новою нареченою з тисячами підписників в Instagram, Неон Демон написав: "Я закоханий, я закоханий, і мені все одно, хто про це дізнається".

Неоновий Демон і його дружина
Неоновий Демон і його дружина

Сорен підтвердив зворушливі новини Daily Star, а щаслива пара поділилася улюбленими фотографіями в Інтернеті.

У день весілля він був одягнений в чорну толстовку з написом "люди-сміття", а його наречена була в чорній сукні.

Ентузіаст модифікації тіла зробив свою першу татуювання в 18 років і тепер покритий з ніг до голови демонічними чорнилами.

Але він пішов на крайні заходи після того, як нещодавно викреслив собі очні яблука.

Неоновий Демон і його дружина
Неоновий Демон і його дружина

Згодом він сказав: "Це був дуже позитивний досвід, і я хотів зробити це багато-багато років".