"Найгарячіша Бабуся в світі" Джина Стюарт поділилася своїми головними порадами по боротьбі зі зморшками. Бабуся також вразила шанувальників, продемонструвавши своє нестаріюче тіло в новому знімку.

Відповідний пост оприлюднили на порталі «Daily Star»

Джина Стюарт, яка називає себе "найгарячішою бабусею в світі", поділилася своїми головними порадами по боротьбі зі зморшками.

51-річна жінка з Австралії часто вражає шанувальників своєю нестаріючою зовнішністю.

А тепер блондинка-бомба розкрила свій антивіковий секрет.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У своєму акаунті @ginastewarthealth в Instagram, де вона ділиться своїми головними порадами щодо здоров'я та краси, бабуся сказала шанувальникам, що вони повинні переконатися, що те, що вони наносять на шкіру, безпечно.

Вона написала: "Сухі зморшкуваті руки або ноги? Немає 1 антивікового домашнього засобу для більш м'яких і молодих рук. Ви повинні переконатися, що все, що ви наносите на шкіру, безпечно. Багато засобів особистої гігієни і навіть водопровідна вода містять хімічні речовини, які виснажують вітаміни і є агресивними для шкіри, позбавляючи її життєвої сили. На вашій шкірі живуть дружні (нешкідливі) мікроби, які необхідні для вашої шкіри і вашого здоров'я. Життєво важливо мати здорове середовище для мікробів на вашій шкірі".

Джина заявила: "pH вашої шкіри кислий, і якщо ваш pH стає більш лужним, може виникнути безліч різних проблем. Тому важливо переконатися, що те, що ви наносите на шкіру, не зіпсує pH вашої шкіри".

Красуня також порадила фанатам уникати лосьйонів на нафтовій основі, які, за її словами, висушують шкіру.