У невизнаному "Придністров'ї" прогриміли нові вибухи. За попередніми даними був атакований аеродром. Також були виведені з ладу 2 потужні антени, які ретранслювали радіо рф. Про це повідомляють РосЗМІ.

Генштаб ЗСУ ще два тижні тому повідомив, що Росія може готувати провокацію на території невизнаної Придністровської Молдавської республіки, щоб звинуватити Україну в агресії.

Придністров'я
Придністров'я

В останні дні в "Придністров'ї" неспокійно. Так, вночі на 26 квітня на військовому аеродромі, який розташований недалеко від Тирасполя прогриміло кілька вибухів. Російські медіа пишуть, що удари були нанесені "натовськими мінами".

Антени радіоцентру. Фото: МВС "ПМР"
Антени радіоцентру. Фото: МВС "ПМР"

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Антени радіоцентру. Фото: МВС "ПМР"
Антени радіоцентру. Фото: МВС "ПМР"

Антени радіоцентру. Фото: МВС "ПМР"
Антени радіоцентру. Фото: МВС "ПМР"

Крім того, відомо, що в селищі Маяк невизнаної республіки в результаті двох вибухів були виведені 2 потужні антени радіоцентру. Повідомляється, що вони ретранслювали Російське радіо.

Скрін
Скрін

Варто нагадати, що до цього в Тирасполі невідомі обстріляли будівлю міністерства держбезпеки з гранатометів. Очевидно, це також була провокація для подальшого звинувачення України, однак гранатометні тубуси, які залишили на місці події виявилися російськими. В Україну таке озброєння ніколи не надходило.

Також наш портал інформував, що США і Великобританія відреагували на застосування Росією невідомої речовини в Маріуполі: "Притягнемо Путіна до відповідальності".

Крім того, наш портал писав, Володимир Путін відправив 110-річне судно в Чорне море, щоб шукати затонулий крейсер "Москва" і ядерні боєзаряди на дні.