Володимир Путін всіма силами намагався не допустити розширення НАТО біля кордонів з Росією. Для цього він навіть розв'язав кровопролитну війну проти України, проте план провалився. Ще дві країни Фінляндія і Швеція остаточно прийняли рішення вступити в НАТО. Про це пишуть фінська газета Iltalehti і шведська Expressen з посиланням на джерела в уряді.

Ще дві країни Швеція і Фінляндія прийняли рішення вступити в НАТО. За попередніми даними уряди обох країн домовилися подати спільну заявку про вступ до Альянсу вже менше, ніж через місяць - до 22 травня.

Прапор НАТО. Фото: Youtube
Прапор НАТО. Фото: Youtube

Варто нагадати, що перед повномасштабним вторгненням в Україну глава Кремля Путін неодноразово заявляв, що її вступ до НАТО створить загрозу для Росії нібито через час підльоту ракет. Зараз Фінляндія для Росії - це потенційно понад 1300 кілометрів спільного кордону з НАТО.

путін. Фото: скрін youtube
путін. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Не виключено, що на тлі заяви про вступ Швеції та Фінляндії до Альянсу в Росії активізуються зі своїми погрозами на адресу цих країн.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Володимир Зеленський зірвався через загибель 3-місячної дитини під час обстрілу російськими окупантами Одеси: "Покидьки смердючі".

Також наш портал інформував, що окупанти шукають вразливі місця ЗСУ, щоб завдати масштабного удару по Донецьку: припинення вогню на "Азовсталі" виявилося брехнею.

Крім того, наш портал писав, лідер рф володимир путін відправив 110-річне судно в Чорне море, щоб шукати затонулий крейсер "Москва" і ядерні боєзаряди на дні.