У Росії святкування Великодня перетворилося на бійку через кульові яйця, які розкидав Піп.

Історія сталася у Владивостоці. На роздачу освячених великодніх яєць прийшло багато люду, які стали тиснути один одного, через яйця. Відео потрапило в соцмережі, можна побачити, як натовп мало не розчавив батюшку, а людей, що дотягнулися до бажаного яйця ледь випускали з "м'ясорубки". Відео опублікував паблік "Украина Сейчас".

От би так виходили проти війни виступати, напевно не привіталося тим поліцейським, яких так бояться росіяни, виправдовуючи свою згоду на вбивства мирних жителів в Україні.

На другому відео така ж ситуація - русня в храмі верещала від задоволення і ловила руками шоколадні яйця, які їм кидав батюшка.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Жителі Росії мріють отримати святі яйця в свої руки, заляпані по лікоть в крові.

Кілька днів тому Україна і країни-союзниці запропонували влаштувати перемир'я на велике свято, але Путін дав наказ вбивати на Великдень. Українці відзначали свято Великодня під виття сирени тривоги та обстріли.

Нагадаємо, раніше Володимир Зеленський не втримався, та назвав покидьками росіян після бомбардування Одеси.

Як повідомляв портал "Знай.ua", захисники "Азовсталі" показали, чим їм довелося "ласувати" на Великдень - замість пасок сухар з варенням.

Також "Знай.ua" писав, що українці, які виїхали з Маріуполя, розповіли на що російські окупанти перетворили місто.