Заступник голови офісу президента України Кирило Тимошенко розповів де і якою буде комендантська година в Україні у Великодню ніч. Цим він поділився на своїй сторінці в facebook.

Заступник голови офісу президента України Кирило Тимошенко звернувся до українців і розповів, як відбуватиметься святкування Великодня в нинішніх реаліях.

Великдень, фото: скріншот з відео
Великдень, фото: скріншот з відео

"На Великдень всі українці починаючи з 05: 00 ранку можуть відвідати храми своїх міст. Цього року, як і в попередні роки карантину, Великодні богослужіння проходитимуть онлайн. Сьогодні, в суботу о 23: 30 кожен бажаючий зможе приєднатися до богослужіння з Михайлівського собору в Києві в ефірі національного марафону єдиних новин. На Великдень о 07: 30 кожен вірянин зможе подивитися онлайн-трансляцію богослужіння Української греко-католицької церкви", - сказав Кирило Тимошенко.

Комендантська година
Комендантська година

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Також він розповів де і якою буде комендантська година в Україні у Великодню ніч. Так, у Донецькій, Запорізькій, Луганській, Миколаївській, Харківській та Херсонській областях комендантська година триватиме з 19:00 до 05:00. У всіх інших регіонів комендантська година починається з 23:00 і також триватиме до 05: 00.

Раніше інформаційний портал Знай писав, українець завоював "золото" на "Іграх Нескорених", і на весь світ розповів про подвиг захисників Маріуполя: "Непереможні".

Також ми писали, ЗСУ завдали нищівного удару по російським окупантам у Харкові: з ладу навіки вибули командири полків і полковники.

Крім того, наш портал повідомляв, командир "протитанкового снайпера" влаштував майстер-клас з "викурювання" окупантів з української землі: "Заряджені на перемогу".