Останнім часом українці все частіше зіштовхуються з проблисками в ПриватБанку. За тижні 2 вже двічі банк попереджав про технічні неполадки, у зв'язку з чим не працював додаток "Приват 24".

23 квітня збій до українців прийшов без попередження. Пресслужба ПриватБанку повідомила про масштабні неполадки на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

ПриватБанк. Фото: скріншот youtube
ПриватБанк. Фото: скріншот youtube

"Друзі, знаємо про проблему і вже вирішуємо. На каналах зв'язку стався збій. Тому сьогодні можливі перебої і затримки в роботі сервісів банку, мережі банкоматів і оплатами картами через торгові термінали.
Наші фахівці вже працюють над якнайшвидшим відновленням стабільної роботи! Вибачаємося за незручності і дякуємо за розуміння" - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах
Показати ще

У коментарях українці висловлюють небувале невдоволення:

"Це вже регулярний, черговий 'збій', який відбувається практично на всі великі свята. Приват банк руйнується на очах. Жодної довіри","Що за карта KYIV на яку у мене зняли гроші? Це теж збій? Не можу нікуди додзвонитися і написати. Зараз решту грошей переведу в інший банк. Про всяк випадок", "Всі банкомати вимкнені, в метро карти не беруть, оператори вимерли...", "Охриніти, скинула гроші через термінал собі на карту Привату, в чеку пише що банк одержувача Альфа банк, спочатку пілікнуло що гроші прийшли, а потім різко знялися. Я в шоці", "Купили продукти називається"....

Представники Привату спробували заспокоїти українців і в коментарях, зазначивши, що збій тимчасовий і фахівці вже працюють над усуненням неполадок.

Нагадаємо, що "Приват24" припиняв працювати в ніч з 17 на 18 квітня.

Також ми повідомляли, що ПриватБанк закриває програму "Бонус+": з 1 травня гроші спишуть з рахунків.