На російських пропагандистських телеканалах дуже довго ходила легенда про біолабораторіях, які нібито розташовані в Україні. У них, за словами, пропагандистів вирощували спеціальних птахів, для ліквідації росіян. Українці народ веселий, тому навіть на таку маячню реагує з гумором. Так, в мережі з'явився ролик, де показали ту саму "біолабораторію" і "бойових" курей.

За роки інформаційної війни російські пропагандисти розпустили багато фейків, які здаються цілковитою маячнею для розсудливих людей, проте багато росіян вірять. Одним з найулюбленіших фейків росіян стали "біолабораторії", в яких українці вирощують бойових птахів.

Російська пропагандистка Ольга Скабеева
Російська пропагандистка Ольга Скабеева

Українці оптимістичний народ, тому відповіли на фейки пропагандистів гумором. У мережі опублікували ролик, на якому чоловік показує маленьких курчат, які по команді відразу нібито стають в стрій.

"Бандерівські кури пройшли тренування. Рівняйся!",- каже автор ролика.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Автор пожартував, що це і є та сама біолабораторія, де вирощують бойових курей.

Раніше інформаційний портал Знай писав, українець завоював "золото" на "Іграх Нескорених", і на весь світ розповів про подвиг захисників Маріуполя: "Непереможні".

Також ми писали, ЗСУ завдали нищівного удару по російським окупантам у Харкові: з ладу навіки вибули командири полків і полковники.

Крім того, наш портал повідомляв, командир "протитанкового снайпера" влаштував майстер-клас з" викурювання "окупантів з української землі: "Заряджені на перемогу".