Недавню зустріч володимира путіна і глави Міноборони рф Сергій Шойгу щосили обговорюють в соцмережах, особливо в очі кинулася неприродна поза глави Кремля. В той самий час в МВС України припустили, що путін так і не зустрічався з Шойгу, а сидів перед телевізором. Про це під час телемарафону заявив радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко.

Глава Кремля володимир путін зустрівся з Міністром оборони Сергієм Шойгу, який відзвітував про ситуацію в Маріуполі. В очі відразу кинулося кілька незвичайних моментів. По-перше, неприродна поза путіна, яку вже щосили висміюють в мережі, а також те, що він майже впритул сидів з Шойгу.

путін. Фото: скрін youtube
путін. Фото: скрін youtube

Радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко припустив, що росіяни знову використовували спецефекти і за фактом путін не зустрічався з шойгу, а сидів перед телевізором. Він зазначив, що за останній рік глава Кремля ніколи не підсаджувався так близько до співрозмовників, тому ця зустріч виглядає досить дивно.

путін. Фото: скрін youtube
путін. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Він сидить біля телевізора, а Шойгу - змонтована людина, тому що за останній рік ми ніколи не бачили, щоб путін так близько сидів біля співрозмовників", - зазначив Вадим Денисенко.

Раніше Знай писав, "ви фашистів вбиваєте, бл*ть!": зазомбована Путіним мати не вірить власному синові-окупанту, який зізнається у злочинах проти українців.

Також ми писали, пропагандисти показали "щасливе життя" в Херсоні, проілюструвавши кадрами з російського міста: "А я думав в Єйську живу".

Крім того, наш портал інформував, розпуск Ради, скасування депутатської недоторканності, коронавірус і війна: 3 роки президентства Володимира Зеленського, якими вони були.