Україна з перших днів повномасштабного вторгнення дає потужну відсіч російським окупантам. Весь світ підтримує нашу країну, яка героїчно бореться з Росією. Так, навіть деякі представники бізнесу почали вірити в швидку перемогу України.

Так, відома авіакомпанія WizzAir почала продавати квитки на літаки в багато міст України.

Так, стало відомо, що на сайті авіакомпанії Wizzair відновилася продаж квитків в українські міста. Зокрема квитки вже можна придбати в Київ, Львів, Одесу, також продаються квитки з цих же міст в різні точки світу.

Авіакомпанія WizzAir почала продавати квитки до Києва, Львова, Одеси
Авіакомпанія WizzAir почала продавати квитки до Києва, Львова, Одеси

Повідомиться, що придбати квитки можна на липень цього року. Це свідчить, що WizzAir сильно вірить у швидку перемогу України.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"авіакомпанія WizzAir почала продавати квитки в Київ, Львів, Одесу на липень, а також квитки з Києва, Львова, Одеси Бізнес вірить в нашу швидку перемогу", — сказано в повідомленні Телеграм-каналу "Україна 360".

Скріншот допису
Скріншот допису

Варто відзначити, що Wizz Air це Угорська бюджетна авіакомпанія (лоукостер) зі штаб-квартирою в Віче.Авіакомпанія була створена у вересні 2003 року. Головним інвестором стала американська приватна компанія Indigo Partners.

Нагадавши, лоукостер WizzAir відновлює польоти в Місця щасливих людей: коли і куди зможуть відправитися українці

Раніше портал Знай писав, столичний аеропорт поскаржився на небувалі збитки-майже ніхто нікуди не літає

Також Знай повідомляв, Українка відверто висловилася про "безпеку" Харківського аеропорту: "Забили на карантин!"