Кальмар був знайдений на пляжі Угу в Обамі префектури Фукуї о 10:00 за місцевим часом, в середу. Він був знайдений живим, що, за словами влади, рідкість.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Гігантський кальмар довжиною майже 10 футів шокував любителів пляжного відпочинку, коли його викинуло на берег Японії, і він все ще живий.

Жахлива істота була знайдена на пляжі Угу в Обамі префектури Фукуї о 10:00 за місцевим часом в середу.

«Це незвично, щоб гігантський кальмар був викинутий на берег живим", - сказав газеті чиновник.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Акваріум Ечідзен Мацусіма в префектурі міста Сакаї стане новим домом для головоногих молюсків.

Любителі пляжного відпочинку в Південній Африці мали рідкісну зустріч з вражаючим гігантським кальмаром, коли його випадково викинуло на пісок в 2020 році.

Вчені, які прагнуть вивчити і препарувати невловиму істоту, яка важить більше слоненяти і вдвічі більше дорослої людини, помістили його в морозильну камеру для безпечного зберігання.

Кальмар
Кальмар

Гігантський кальмар може вирости до 43 футів в довжину, і вважається, що його жахливий розмір надихнув віру в існування кракена, міфологічного морського чудовиська.

Вони також дуже сором'язливі, їх ніколи не фотографували наживо до 2002 року, а вперше зняли на відео тільки в 2006 році.

Але тепер одна щаслива група відпочиваючих особисто зіткнулася з величезним істотою, знайшовши його викинутим на берег затоки Британія, в Південній Африці.

На фотографіях однієї з груп, Аделі Гросс, зображено морське чудовисько в цілості й схоронності з величезним конусоподібним тілом, величезними очима, найбільшими в тваринному світі, і вісьмома розлогими щупальцями.

Там, де зустрічаються руки, також можна побачити схожий на дзьоб рот, який гігант використовує для поїдання глибоководної риби і більш дрібних видів кальмарів.