Величезний вибух стався на харчовій фабриці після того, як «невеликий непізнаний літак» врізався в місце, не залишивши тих, хто вижив на борту, повідомляють екстрені служби.

Відповідну інформацію розмістили на порталі «Daily Star»

За даними екстрених служб, літак викликав потужний вибух після того, як врізався в харчову фабрику, в результаті чого на борту не залишилося тих, що вижили.

На борту невеликого літака Cessna 401 або Cessna 402 потенційно могло перебувати до 10 осіб, коли він врізався в завод General Mills в Ковінгтоні, штат Джорджія, США, в четвер увечері, 21 квітня.

На шокуючих кадрах з місця події видно, як над промисловою будівлею піднімається густа хмара чорного диму.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Вибух на фабриці
Вибух на фабриці

Особа пілота або екіпажу поки не розголошується.

Місцевий репортер Деніз Діллон повідомила, що влада в Ковінгтоні зафіксувала вибух літака при ударі, при цьому ніхто на борту не вижив.

Вона написала в Твіттері: "Влада Ковінгтона повідомляє оновлену інформацію про авіакатастрофу на заводі General Mills. Кажуть, що літак вибухнув при ударі. Ніхто на борту не вижив".

Очевидець розповів Fox 5 Atlanta, що літак зіткнувся з низкою трейлерів на даху об'єкта, а потім загорівся поруч з підвішеним резервуаром для води.

Контейнери
Контейнери

Вибухом були пошкоджені кілька тракторних причепів навколо будівлі.

Представник Федерального авіаційного управління повідомив Fox News, що аварія сталася близько 19:05 за місцевим часом.